Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Geld lenen op basis van nieuwe Verduurzaam Hypotheek

Geld lenen op basis van nieuwe Verduurzaam Hypotheek

Met ingang van het begin van de maand april is het mogelijk om bij Florius geld te lenen in de vorm van een Verduurzaam Hypotheek. Het is niet de eerste aanbieder van hypotheken die deze groene weg inslaat. Deze manier van geld lenen is specifiek bedoeld voor het verduurzamen van het eigen huis. Er lijkt daarmee een trend ingezet te worden voor woningeigenaren die een energievriendelijk huis wensen. Eerder heeft ASN Bank net als Triodos Bank ook al een krediet beschikbaar gesteld voor de verduurzaming van woningen. Dat geldt overigens ook voor de Rabobank waar geld lenen mogelijk is om energiebesparende maatregelen door te voeren. De Verduurzaam Hypotheek biedt de mogelijkheid om een bedrag te lenen tussen de 5.000 euro en 25.000 euro.

Het is mogelijk om dit bedrag extra te lenen naast de reguliere hypotheek voor de aankoop van een woning. De kopers hebben dan een periode van twee jaar de tijd om energiebesparende maatregelen door te voeren. Overigens krijgen niet alleen nieuwe klanten de mogelijkheid om bij Florius voor de Verduurzaam Hypotheek te kiezen. Bestaande klanten krijgen ook de gelegenheid om hiervan gebruik te maken. Het geld is op verschillende manieren te besteden. Bijvoorbeeld om het huis te isoleren, zoals de gevel, vloer of het dak. Of het geld is aan te wenden om isolatieglas te plaatsen of om zonnepanelen aan te schaffen. Verder is het uiteraard mogelijk om de Verduurzaam Hypotheek in te zetten voor de installatie van een warmtepomp. Het geld komt in een bouwdepot te staan en er is dus tijd om na te denken over de besteding ervan.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.