Let op! Geld lenen kost geld.

Lening aanbieders

Sparen

Heeft u geld over van bijvoorbeeld een lening of meevaller? Zet uw geld op een spaarrekening en ontvang een leuke rente hierover. Welke spaarrekening en wat kost het? In dit artikel gaan wij hier op in!

Sparen

Heeft u een lening afgesloten en heeft u niet al het geld uitgegeven? Heeft u geld over wat u meer waarde wil geven? Zet uw geld dan op een spaarrekening. Een spaarrekening is een rekening waarbij u rente krijgt over het bedrag wat op deze rekening staat, de bank investeert met het geld wat op de spaarrekeningen zijn en behaald hiermee een hoog rendement waarvan u kunt profiteren. Er zijn diverse spaarrekeningen op de markt.

SpaarrekeningU kunt uw geld voor langere tijd vastzetten (vaak hogere rente), maar u kunt ook voor een altijd vrije opname kiezen welke een flexibele rente heeft.

Een spaarrekening kunt u eenvoudig en snel openen via internet en is vaak kosteloos (navragen bij aanbieder). Via uw eigen internet bankieren kunt u geld overmaken naar uw spaarrekening en net zo makkelijk weer andersom. De rente wordt meestal per jaar uitgekeerd op uw spaarrekening.

Nederland heeft een spaargarantie waarbij elke Nederlander tot 100.000 euro terugkrijgt wanneer een bank failliet mocht gaan. Uw spaargeld tot 100.000 euro is veilig. Wilt u meer geld wegzetten? Dan raden wij u aan dit te spreiden over diverse banken.

Hieronder hebben wij een aantal spaar aanbieders neergezet waar u met een hoge rente uw geld veilig weg kunt zetten.


Menu

Over geld lenen

Overzicht aanbieders

(Goedkoper) lenen zonder zorgen?

Vraag geheel vrijblijvend
offertes op maat aan.